|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

PRED SNEGOM POBEGNITE V SAVNO

02.02.2014
Zimski dnevi so kot nalašč za sproščanje v savni, ki blagodejno vpliva na nas, saj se med savnanjem sprostimo in umirimo. V Savna klubu Breza so za sprostitev na voljo različne savne, za počitek med in po savnanju pa je na voljo prostor za počitek z ležalniki, kjer si lahko privoščite osvežilno pijačo, in plavalni bazen.

JEJTE VEČ ANANASA

28.01.2014
Ananas je slasten in osvežujoč sadež, bogat z vitamini, ki so potrebni za zdrav imunski sistem, poleg tega pa pospešuje prebavo in je zato uspešen borec proti kilogramom.


DAN ZAČNITE Z VAJAMI ZA RAZTEZANJE

20.01.2014
Da bo vaš dan napolnjen z energijo, si zjutraj vzemite 15 minut časa za raztezanje in pripravite zakrčene mišice na nov dan. Z razteznimi vajami boste povečali svojo gibljivost, gibanje bo lahkotno in možnost poškodb manjša.
...
33
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?