|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

ZA ZDRAVO HRBTENICO VADITE V VODI

21.02.2014
Ker je pozimi gibanje na prostem omejeno, nismo pa vsi navdušeni nad obiskom fitnesa, smo v Savna klubu Breza za vas pripravili program vadbe v bazenu. Voda predstavlja popolno vadbeno okolje in je zelo priporočljiva za ljudi, ki imajo težave s hrbtom.

BOLEČINE IN UTRUJENOST PREŽENITE Z MASAŽO

14.02.2014
Masaža je sproščujoča telesno in duhovno. Na eni strani sprošča vaše mišice in odstranjuje bolečino, na drugi strani pa odstranjuje stres in tesnobo, ki jo morda čutite zaradi bolečine. Privoščite si masažo tudi vi!

POZIMI FORMO OHRANJAJTE V FITNESU

02.02.2014
Vabimo vas, da se nam pridružite v osebnem fitnes studiu Kluba Breza,  ki se ponaša z zanimivimi vadbenimi programi in osebnimi trenerji, ki vas stalno spremljajo pri vadbi, beležijo napredek in primerno temu prilagajajo vašo vadbo.
...
32
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?