|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

PRVI PLAVALNI ZAVESLJAJI

16.03.2017
Otroci so rojeni z naravno ljubeznijo do vode. Hitreje kot pridejo v stik  vodo, hitreje se dobo učili in vzljubili vodo. 

NAJ BO POMLAD AKTIVNA

06.03.2017
Pred nami je pomlad in čas, da prebudite svoja telesa iz zimskega spanja in naredite nekaj za svojo telesno pripravljenost. 

POMAGAJTE OTROKOM, DA VZLJUBIJO VODO IN PLAVANJE

22.02.2017
Plavanje je velikega pomena za življenje. Ne le, da je potrebno za preživetje v primeru nesreče v okolju z vodo, vendar voda nudi tudi priložnost za aktivno preživljanje prostega časa, pospešuje razvoj in je na sploh zabavna. 
2
...
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?