|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

KAJ POTREBUJE VAŠE TELO PO NAPORNI VADBI

08.07.2016
Kar počnete po vadbi je ravno tako pomembno kot vadba sama. Po vsaki vadbi so vaše mišice utrujene, zato je čas po vadbi pomemben za njihovo okrevanje.

PLAVANJE ZA DOJENČKE

04.07.2016
Poleti se večina za plavanje z otrokom odloča za morje ali jezero, vendar pa lahko temperature in sonce zelo omejijo naše gibanje na prostem, zato ne pozabite, da  lahko z otrokom čofotate tudi v notranjem bazenu.

BODITE AKTIVNI TUDI NA POČITNICAH

03.07.2016
Vsi se veselimo počitnic, kar pa ne pomeni, da morate prekiniti tudi vašo telesno aktivnost. Zmeraj se najde čas za športno aktivnost, zato si preberite nekaj idej. 
10
...
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?