|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

POZIMI VADITE V FITNESU

18.01.2018
Vabimo vas, da se nam pridružite v osebnem fitnes studiu Kluba Breza,  ki se ponaša z zanimivimi vadbenimi programi in osebnimi trenerji, ki vas stalno spremljajo pri vadbi, beležijo napredek in primerno temu prilagajajo vašo vadbo.

PODARITE DARILNI BON KLUBA BREZA

14.11.2017
Bliža se december in čas daril. Vabimo vas, da jim podarite darilni bon Savna kluba Breza in jim z našimi storitvami omogočite lepo doživetje.

AKTIVNE POČITNICE TUDI Z OTROKOM

24.04.2017
Proste dneve lahko zapolnite z lažjimi  telesnimi aktivnostmi, ki vas ne bodo izčrpale temveč obogatile vaš dan in vanje lahko vključite tudi otroka.
1
...
...
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?