|
|
|

Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
KATEGORIJE

ZADNJE OBJAVE

18.01.2018
 
14.11.2017
 
24.04.2017
 

ARHIV

MESEČNI IZZIV: ZDRAVA PREHRANA

07.02.2017
Za učinkovito pot do vitalnosti, je pred vami cel mesec zdravih izzivov – ti bodo vsak teden drugače obarvani, z namenom, da vas postopno vodijo do zdravih navad in izgube telesne teže.

NOVOLETNE ZAOBLJUBE: HUJŠAJTE ZDRAVO

06.01.2017
Hujšanje dobro znana novoletna zaobljuba. Izguba prazničnih kilogramov pa naj ne pomeni popolnega odrekanja in stradanja; odločite se za zdravo hujšanje, z zdravo hrano in gibanjem.

OREŠČKI ZA ZDRAVJE

25.07.2016
Oreščki so kot polnovredna hrana odličen vir antioksidantov, vitaminov in mineralov ter dobro vplivajo na vaše zdravje. Manjša pest oreščkov je najboljša malica, zato jih brez skrbi vključite v svoj jedilnik.
1
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?