|
|
|

Anticelulitni masažni program (12 obiskov)

Anticelulitni masažni tretma smo v Klubu Breza pripravili kot kombinacijo storitev našega kluba in anticelulitnega programa kozmetike Eve Taylor. Program traja 4 tedne. Vsak teden se v istem zaporedju (npr. pon, sre, pet) ponovijo trije postopki:

1. postopek
plavanje (20 minut)
piling (15 minut)
masaža z balzamom (DETOX) (30 minut)

2. postopek
plavanje (20 minut)
obisk infra savne (20 minut)
masaža z balzamom (DETOX) (30 minut)
nanos tonika (do 5 minut)

3. postopek
plavanje (20 minut)
delna masaža z vroče hladnimi kamni (stone terapija) (45 minut)

4. obisk savna kluba
kot alternativo pa vam priporočamo enkrat tedenski obisk savna kluba z obiskom vseh savn, bazena in masažnega bazena. Za obisk si določite dan, ki ni namenjen kateremukoli postopku. Enkrat tedenski obisk savna kluba je vključen v ceno aranžmaja.  

Po masaži imajo vsi gostje za osvežitev na voljo tudi uporabo tušev in bazen ter prostor za počitek in sončno teraso, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnejo in si naberejo novih moči. Na voljo so tudi natikači in brisače. Vse navedeno je vključeno v ceno.Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?