|
|
|

AKTIVNE POČITNICE TUDI Z OTROKOM

Prva misel, ko pomislimo na počitnice, je počitek. Vendar pa proste dneve lahko zapolnite z lažjimi  telesnimi aktivnostmi, ki vas ne bodo izčrpale temveč obogatile vaš dan in vanje lahko vključite tudi otroka:

     -    Hoja: Ne glede na to, kje ste na počitnicah, se lahko vedno odpravite na sprehod in ob opazovanju okolice naredite še nekaj zase ne glede na čas v dnevu. S seboj ne pozabite vzeti majhnega prigrizka in dovolj pijače, sploh če najdete miren kotiček za piknik, kjer se lahko dlje časa zadržite.

     -    Raztezanje: Najdite miren kotiček v senčni legi in si vzemite čas za raztezanje. Potrebujete le telovadno podlogo in dekico, iz katere vas bo radovedno opazoval tudi malček in brez skrbi tudi ponavljal za vami. Spodbudna beseda in pohvala sta navadno dovolj, da bo malčka vaša vadba zanimala in ne bo odvihral po svoje. Seveda lahko za rezervo s seboj vedno prinesete najljubšo igračo, ki vam bo dala kakšno dodatno minuto za raztezanje.

     -   Tek: Vzemite si čas za jutranji tek, ki vas bo napolnil z energijo za cel dan in ko pravimo tek seveda ne mislimo hitrega teka temveč umirjen tek, kjer vam tempo lahko narekuje kar voziček z otrokom, ki ga porivate pred seboj. 

     -   Kolesarjenje: Okolico si lahko ogledate tudi na kolesu ali se odpravite po vsakdanjih opravkih. To lahko storite tudi z otrokom, za katerega ne pozabite sedeža. S seboj vzemite vodo zase in za malčka ter majhen prigrizek.  

     -   Plavanje: Med počitnicami lahko za vadbo vedno izkoristite vodo; za prvomajske počitnice morje z otrokom še odpade, vendar pa imate morda v bližini bazen, kjer lahko z otrokom začofotate, naredite v vodi kakšen počep in poskok, kakšen zavesljaj in že ste aktivni skupaj z malčkom.

Naj bo vaš oddih aktiven tudi z malčkom, ki naj vam predstavlja dodatno motivacijo za preživljanje prostega časa na prostem in v gibanju. 


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?